Yritys

Yritys

BL-Palontorjunta Oy on suomalainen perheyritys, perustettu 1992. Keskitymme laadukkaiden paloturvallisuus- ja älykotiratkaisujen toimituksiin ja huoltoihin, jotka tarjoavat turvallisuutta, kannattavuutta sekä tuovat käyttäjilleen lisäarvoa.

Me tarjoamme joustavia ja luotettavia tuote- ja palveluratkaisuja taloyhtiöille, koteihin, kesämökeille, teollisuuteen sekä maatalouteen.
Tähtäämme mahdollisimman korkeaan asiakastyytyväisyyteen markkinasektoreillamme. Me tuemme asiakkaitamme läpi tuotteiden elinkaaren ja autamme löytämään kohteisiin parhaan mahdollisen ratkaisun juuri oikeilla tuoteratkaisuilla – asiakasta ymmärtäen.

BL-Palontorjunta Oy:n pääedustus on norjalaisen Icas As:n laadukkaat paloturva- ja älykotituotteet.
Keskitymme uudella vuosikymmenellä Euroopassa valmistettujen tuotteiden markkinointiin ja myyntiin, eritoten pohjoismaalaiset tuotteet.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Varsinais-Suomessa Ruskolla, Lehtimäen teollisuusalueella, lähellä lentokenttää ja satamaa, mistä toimitukset lähtevät nopealla aikataululla ympäri Suomen asiakkaan toivomalla tavalla.
Olemme solmineet sopimuksen sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätyksestä vastaavien tuottajayhteisöjen kanssa ja näin vähennämme yhdessä sähkö- ja elektroniikkalaitteista peräisin olevan jätteen määrää. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ISO 26000 standardin periaatteiden ja ohjeiden mukaisesti.