Yritys

Yritys

BL-Palontorjunta Oy on suomalainen perheyritys, joka on perustettu 1992. Keskitymme laadukkaiden paloturvallisuus- ja älykotituotteiden toimituksiin yritysasiakkaille. Tarjoamme turvallisuutta, kannattavuutta sekä lisäarvoa asiakkaillemme.

Tuotteitamme toimitetaan ympäri Suomen jälleenmyyjien sekä sähkötukkujen kautta.

Me tarjoamme joustavia ja luotettavia tuote- ja palveluratkaisuja taloyhtiöille, koteihin, kesämökeille, teollisuuteen sekä maatalouteen.
Tähtäämme mahdollisimman korkeaan asiakastyytyväisyyteen markkinasektoreillamme. Me tuemme asiakkaitamme läpi tuotteiden elinkaaren ja autamme löytämään kohteisiin parhaan mahdollisen ratkaisun juuri oikeilla tuoteratkaisuilla – asiakasta ymmärtäen.

BL-Palontorjunta Oy:n pääedustus on norjalaisen Icas As:n ja Sikom As:n laadukkaat paloturva- ja älykotituotteet. Edustamamme tuotteet maahantuomme yksinoikeudella Suomeen, joten valitessanne meidän toimittajaksenne, otamme myös täyden vastuun tuotteidemme laadusta ja toimivuudesta.
Keskitymme uudella vuosikymmenellä Euroopassa valmistettujen tuotteiden markkinointiin ja myyntiin.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Varsinais-Suomessa Ruskolla, Lehtimäen teollisuusalueella, lähellä lentokenttää ja satamaa, mistä toimitukset lähtevät nopealla aikataululla ympäri Suomen asiakkaan toivomalla tavalla.
Olemme solmineet sopimuksen sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätyksestä vastaavien tuottajayhteisöjen kanssa ja näin vähennämme yhdessä sähkö- ja elektroniikkalaitteista peräisin olevan jätteen määrää. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ISO 26000 standardin periaatteiden ja ohjeiden mukaisesti.