Yritys

Yritys

TURAP Palontorjunta on suomalainen maahantuontiin erikoistunut yritys, joka on perustettu 1984. Keskitymme laadukkaiden paloturva- ja sähkötuotteiden toimituksiin yritysasiakkaille. Tarjoamme turvallisuutta, kannattavuutta sekä lisäarvoa asiakkaillemme.

Tuotteitamme toimitetaan ympäri Suomen jälleenmyyjien sekä sähkötukkujen kautta.

Me tarjoamme joustavia ja luotettavia tuote- ja palveluratkaisuja taloyhtiöille, koteihin, kesämökeille, teollisuuteen sekä maatalouteen.
Tähtäämme mahdollisimman korkeaan asiakastyytyväisyyteen markkinasektoreillamme. Me tuemme asiakkaitamme läpi tuotteiden elinkaaren ja autamme löytämään kohteisiin parhaan mahdollisen ratkaisun juuri oikeilla tuoteratkaisuilla – asiakasta ymmärtäen.

Pääedustuksemme on norjalaisen Icas laadukkaat palovaroittimet, palovaroitinjärjestelmät sekä muut paloturvatuotteet. Edustamamme turvatuotteet maahantuomme yksinoikeudella Suomeen, joten valitessanne meidät toimittajaksenne, otamme myös täyden vastuun tuotteidemme laadusta ja toimivuudesta.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Varsinais-Suomessa Ruskolla, Lehtimäen teollisuusalueella, lähellä lentokenttää ja satamaa, mistä toimitukset lähtevät nopealla aikataululla ympäri Suomen asiakkaan toivomalla tavalla.
Olemme solmineet sopimuksen sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätyksestä vastaavien tuottajayhteisöjen kanssa ja näin vähennämme yhdessä sähkö- ja elektroniikkalaitteista peräisin olevan jätteen määrää. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ISO 26000 standardin periaatteiden ja ohjeiden mukaisesti.