demo

[dd-parallax img=”https://www.icas.fi/wp-content/uploads/2022/09/firealarm-icas.jpg” height=”400″ speed=”3″ z-index=”-100″ mobile=”firealarm-icas.jpg”]

[/dd-parallax]

Palovaroittimet

 

palovaroittimet-icas

BL-Palontorjunta Oy on suomalainen perheyritys, joka on perustettu 1992. Keskitymme laadukkaiden paloturvallisuus- ja älykotituotteiden toimituksiin yritysasiakkaille. Tarjoamme turvallisuutta, kannattavuutta sekä lisäarvoa asiakkaillemme.

Tuotteitamme toimitetaan ympäri Suomen jälleenmyyjien sekä sähkötukkujen kautta.

Me tarjoamme joustavia ja luotettavia tuote- ja palveluratkaisuja yrityksille, julkiselle sektorille, maatalouteen jälleenmyyjiemme kautta ympäri Suomen.

Valikoimaamme kuuluvat: paristokäyttöiset palovaroittimet, sähköverkkoon liitettävät palovaroittimet, langattomat palovaroittimet ja palovaroitinjärjestelmät (mm. kylmiin ullakkotiloihin, päiväkoteihin, teollisuuden ja maatalouden tiloihin), järjestelmäpalovaroittimet ja paloilmaisimet, häkävaroittimet, kaasuvaroittimet, sekä sammutuspeitteet, sammuttimet ja vapaa-ajan turvatuotteet. lue_lisaa

logo-icas  nordicsikom  logo-selt474

logo-duram

logo-cofem

Palovaroitin- ja paloilmoitinjärjestelmät

palovaroitinärjestelmät

Palovaroitinjärjestelmä vaativiin maatalouden tuotanto- ja kotieläinrakennuksiin ovat olleet ohjelmassamme vuodesta 2001 alkaen. Suomen Finanssialan keskusliitto suosittelee eläintilojen suojaukseen erityisesti Norjassa kehitettyjä, näytteenottoon perustuvia ilmaisimia.

Nämä järjestelmät ovatkin pakollisia, vuodesta 2010 alkaen, Suomessa maaseudun kehitystuen piiriin kuuluvissa, yli 1000 m2 kotieläinrakennuksissa.
Eräät vakuutusyhtiöt, myöntävät vakuutusmaksuihin alennuksia, mikäli maatilan tuotantorakennuksissa käytetään em. näytteenottoon perustuvia järjestelmiä. lue_lisaa

      

Kodinohjausjärjestelmät ja muut paloturvatuotteet

kodinohjausjärjestelmät

Asiakaslähtöisenä palveluyrityksenä meillä on tarjottavana korkealuokkaiset Eurooppalaiset kodinohjausjärjestelmät, palovaroittimet ja palovaroitinjärjestelmät, kuin myös palovaroittimet, häkävaroittimet, kaasuvaroittimet, sammutuspeitteet ja sammuttimet, unohtamatta palovaroittimien apuvälineitä, apulaitteita ja paristoja.
lue_lisaa

Pyydä lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme:

    Vastaa vielä kysymykseen numerolla: