Yritys

Yritys

BL-Palontorjunta Oy on Suomessa toimiva, vuonna 1992 perustettu kiinteistöjen paloturvaturvatuotteiden maahantuontiyritys. Olemme suomalainen perheyritys. Edustamme korkealuokkaisia ICAS ja NORDIC paloturvatuotteita ja olemme markkinoiden vanhimpia paloturvatuotteiden maahantuojia Suomessa.

BL-Palontorjunta Oy:n pääedustus on norjalaisen ICAS AS:n laadukkaat paloturvatuotteet.
Olemme myös ICAS AS:n osakas. ICAS AS:llä on tuotantolaitokset Tsekin tasavallassa. Missä valmistetaan palovaroittimia, palovaroitinkeskuksia, langattomia kommunikointiyksiköitä ja näytteenottoilmaisimia.

Myymme laadukkaita tuotteitamme kattavan jälleenmyyjäverkostomme kautta ympäri maan vähittäiskaupan toimijoille sekä tukkuliikkeille. Teemme myös yhteistyötä viranomaisten, kuntien, kaupunkien ja sähkösuunnitelijoiden kanssa.

Päätoimipaikkanne sijaitsee Varsinais-Suomessa, Lehtimäentien teollisuusalueella Ruskolla, josta toimitukset tapahtuvat nopealla aikataululla asiakkaan toiveiden mukaan. Sivukonttorimme sijaitsee FESTO talossa, Helsinki-Vantaan lentokentän lähellä Vantaan Koivuhaassa.

Olemme solmineet sopimuksen sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätyksestä vastaavien tuottajayhteisöjen kanssa ja näin vähennämme yhdessä sähkö- ja elektroniikkalaitteista peräisin olevan jätteen määrää. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ISO 26000 standardin periaatteiden ja ohjeiden mukaisesti.