Yritys

Yritys

BL-Palontorjunta Oy on Suomessa toimiva, vuonna 1992 perustettu kiinteistöjen paloturvaturvatuotteiden maahantuontiyritys. Olemme suomalainen perheyritys. Edustamme korkealuokkaisia ICAS ja NORDIC paloturvatuotteita ja olemme markkinoiden vanhimpia paloturvatuotteiden maahantuojia Suomessa.

BL-Palontorjunta Oy:n pääedustus on norjalaisen ICAS AS:n laadukkaat paloturvatuotteet.
Olemme myös ICAS AS:n osakas. ICAS AS:llä on tuotantolaitokset Tsekin tasavallassa. Missä valmistetaan palovaroittimia, palovaroitinkeskuksia, langattomia kommunikointiyksiköitä ja näytteenottoilmaisimia.

Olemme pohjoismaiden suurin Garvan Enterprises Ltd:n edustaja, jonka tuotteita myymme Nordic tuotemerkillä (palo-, kaasu- ja häkävaroittimet).

Myymme laadukkaita tuotteitamme kattavan jälleenmyyjäverkostomme kautta ympäri maan vähittäiskaupan toimijoille sekä tukkuliikkeille. Teemme myös yhteistyötä viranomaisten, kuntien, kaupunkien ja sähkösuunnitelijoiden kanssa.

Myyntikonttorimme sijaitsee FESTO talossa, Helsinki-Vantaan lentokentän lähellä. Päävarastomme sijaitsee Varsinais-Suomessa, Lehtimäentien teollisuusalueella Ruskolla, josta toimitukset tapahtuvat nopealla aikataululla asiakkaan toiveiden mukaan.

Olemme solmineet sopimuksen sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätyksestä vastaavien tuottajayhteisöjen kanssa ja näin vähennämme yhdessä sähkö- ja elektroniikkalaitteista peräisin olevan jätteen määrää. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ISO 26000 standardin periaatteiden ja ohjeiden mukaisesti.