Yritys

Yritys

BL-Palontorjunta Oy on Suomessa toimiva, vuonna 1992 perustettu kiinteistöjen paloturvaturva- ja älykotituotteiden maahantuontiyritys. Olemme suomalainen perheyritys. Edustamme korkealuokkaisia ICAS ja Nordic paloturvatuotteita ja olemme markkinoiden vanhimpia paloturvatuotteiden maahantuojia Suomessa. BL-Palontorjunta Oy tarjoaa kestäviä ja luotettavia laitteistoratkaisuja koteihin, kesämökkeihin, teollisuudelle ja maataloudelle aina asiakaslähtöisesti.

BL-Palontorjunta Oy:n pääedustus on norjalaisen ICAS As:n laadukkaat paloturvatuotteet.
Olemme myös ICAS As:n osakas. ICAS As:llä on tuotantolaitokset Tsekin tasavallassa. Missä valmistetaan palovaroittimia, palovaroitinkeskuksia, langattomia kommunikointiyksiköitä ja näytteenottoilmaisimia.

Myymme laadukkaita tuotteitamme kattavan jälleenmyyjäverkostomme kautta ympäri maan. Teemme myös tiivistä yhteistyötä viranomaisten, kuntien, kaupunkien ja sähkösuunnittelijoiden kanssa.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Varsinais-Suomessa, Lehtimäentien teollisuusalueella Ruskolla, josta toimitukset tapahtuvat nopealla aikataululla asiakkaan toiveiden mukaan.

Olemme solmineet sopimuksen sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätyksestä vastaavien tuottajayhteisöjen kanssa ja näin vähennämme yhdessä sähkö- ja elektroniikkalaitteista peräisin olevan jätteen määrää. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ISO 26000 standardin periaatteiden ja ohjeiden mukaisesti.