Ajankohtaista

10.5.2019 HAETAAN JÄLLEENMYYJIÄ

Haetaan jälleenmyyjiä maatalouden paloturvallisuustuotteiden myyntiin, asennuksiin ja huoltoihin Varsinais-Suomen ja Etelä-Suomen alueella. Kysy lisää santeri.rinne@icas.fi tai 0405717797.

Koulutamme jälleenmyyjän tiloissamme Yrittäjäntie 1, 21290 Rusko.

3.5.2019 REKRY TEKNINEN MYYJÄ

Haemme tuloshakuista myyjää tekniseen B2B-myyntiin, kasvua hakevaan perheyritykseemme Vantaan tai Ruskon toimipisteelle. Olemme toimineet paloturvallisuuden alalla jo vuodesta 1992 laadukkaiden paloturvallisuustuotteiden parissa. Olemme osakkaana norjalaisessa ICAS A/S konsernissa.

TARJOAMME SINULLE

Itsenäistä ja liikkuvaa työtä, B-ajokortti siis pakollinen. Koulutamme sinut tuotteidemme saloihin ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa kalenteriisi ja rakentaa päiväsi miten parhaaksi näet. Saat käyttöösi oman työpisteen Vantaalta/Ruskolta sekä tarvittavat työkalut työstä suoriutumiseen. Tarjoamme laajan tuotevalikoiman alan tunnetuilla brändeillä ja mahdollisuuden kehittää itseäsi. Pidämme työntekijöitä myös perheenjäseninä, joten tulet saamaan koko organisaation täyden tuen työssäsi.

TEHTÄVÄSI

Asiakkaitasi ovat tukkuliikkeet, kunnat/kaupungit, sähköalanliikkeet, palo-alan erikoisliikkeet, taloyhtiöt ja isännöitsijät.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta teknisestä B2B-myynnistä, rentoa asennetta ja ratkaisukeskeistä luonnetta, jotta pystyt palvelemaan asiakkaittamme myös vaativimmissakin hankkeissa. Annamme sinulle tavoitteet ja autamme sinua saavuttaaksesi ne. Myyntialueena pääasiassa Turun seutu ja pääkaupunkiseutu, mutta odotamme myös matkustusvalmiutta koko Suomen alueella. Soveltuva teknisen alan koulutus katsotaan eduksi työtä hakiessasi. Ruotsin- ja englanninkielen taito katsotaan eduksi.

Palkkaus: kiinteä + provisio (sopimuksen mukaan).

Työ alkaa: Heti sopivan löydyttyä.

Työkokemus: vähintään 2 vuotta.

Työn kesto: Vakituinen yli 12 kk.

Ota yhteyttä vapaamuotoisella hakemuksella santeri.rinne@icas.fi tai soita 0405717797 ja kysy lisää.